Tuesday, July 6, 2010

Min isolering har börjat.


Jag har 3 böcker: "Människohamn" av John Ajvide Lindqvist, "And the ass saw the angel" av Nick Cave och "Blanche & Marie" av Per Olov Enquist. Jag har 4 filmer: Precious, flickan, Coco avant Chanel och Avatar. Jag har mat, ny hårfärg, spotify, cigaretter och en tavla att avsluta. Och jag har Kalle Linds blogg "En man med ett skägg" från vilken jag har fnissat åt följande idag:

"Jag läser av princip inte dagstidningar med rosa papper eftersom dom, helt undantagslöst, handlar om skittråkiga, ointressanta och oviktiga saker. Hade det funnits en dagstidning om single malt hade den garanterat varit rosa. Idag hamnade jag dock på en toalett på ett främmande företag, och det absolut enda som erbjöds i litteraturväg var dagens Dagens industri (producerad av en Dagens industri-industri). En tidning som är snäppet tråkigare än vad som rimligen är lagligt.

I sörjan av bla-bla-bla, couldn´t-care-less och trötta högeråsikter illa förklädda till journalistik, hittade jag dock två notiser som gjorde mej glad. I den enda meddelades att Martin Blåvarg blir chef över Handelsbankens kreditriskkontroll. Absolut. Där kommer han antagligen att bli kollega med Jösse Hare, Klas Klättermus och Ola Grävling.

I den andra fick man reda på att Hans Ollongren blir rådgivare åt VD:n på SAS."

Han är rolig <3...

Såsmåningom ska jag ta mig nedför trapporna och öppna porten, ställa mig ute på gården och kisa upp mot solen, skugga med en hand, kanske kommer jag förtäras av ljuset och min bleka kropp kanske upplösas som diverse vampyrer skulle ha gjort, dom är ju förövrigt lite av en hipp grej dessa dagar så lite cool skulle jag förstås vara när jag dalar (det som är kvar av mig)ner mot asfalten och bildar en pyramidformad askhög.
Eller så är jag inte alls dramatisk nånstans utan istället så går jag kanske en sväng. Hel och ren. Runt kvarteret.
Det har hänt för mycket nu. Jag är osammanhängande och jävlig.

No comments: