Sunday, March 14, 2010

Här ska du få se mamma.



2 nya dinosaurie magneter på kylskpåpsdörren(Jag hoppas ni inte tycker min blogg är T R Å K I G!!!)En orange T-rex och en Euhelopus zdanskyi.



Hade två tunga kassar med mig hem häromdagen med massor av böcker från frälsningsarmen, som hittat!



Och såhär ser jag ut.



Och det här är mina nya tillskott till min djur-samling.

5 comments:

Hd said...

Oh vi måste snart gå hela stan på second hand ihop igen!

Karin Andersson said...

I knooow, det är så roligt! jag fyndar som f-n! har mer saker att visa dig när du kommer hit mitt hjärta. och då kan du hjälpa mig att släpa hem en stor golvlampa som jag hittat på den där idrottsförenings-second hand-en som vi var på sist...:)och jag ska läsa högt för dig ur "svenska hövdingar" en skolbok från 30 talet.

Christina said...

Marie och Blanche är en himla bra bok! Och Fräls oss ifrån kärleken har jag också, den är bra att ha. Och SUPERFINA djur. Jag blir avundsjuk på ugglan. Jag tycker inte det är tråkigt mer roligt. :)

Karin Andersson said...

jag har velat läsa Marie och Blanche lääänge! Ja ugglan är jag asnöjd med, det är en ljuslykta dessutom! :)och kaninen är en blomkruka! ja jag känner mig lite tafatt med mitt bloggande, jag kan inte skriva om politik eller mode och har ingen fingertopps känsla för "det senaste" men jag anser att kylskåpsmagneter och prydnadsdjur med inbyggda funktioner är starkt underpresenterade inom bloggvärlden.

Christina said...

WORD!